Duminică, 23 februarie 2020 la 05:30 – 23:30
Timisoara Piata Libertatii
Public · Organizat de Andinio Travel
Andinio Travel va invita sa descoperiti Timisoara, frumosul oras din vestul tarii, intr-o relaxanta excursie de o zi in care ne vom folosi de avion pentru deplasare, avand 12 ore la dispozitie sa descoperim inima Banatului.
Pe parcursul zilei vom face plimbari lungi pietonale prin toate locurile emblematice ale orasului, descoperim cladiri istorice, vizitam fabrica de bere Timisoreana, participam optional la un tur ghidat specializat si ne relaxam prin centrul pietonal sau pe la restaurantele traditionale din zona.
Va invitam alaturi de noi intr-o mica escapada in Banat!
DATA EXCURSIEI: 23.02.2020
DURATA: 1 ZI
COST: 200 lei/persoana (plata obligatorie imediat dupa inscriere)
TARIFUL INCLUDE:
-transport avion Bucuresti-Timisoara si Timisoara-Bucuresti
-taxe de aeroport
-bagaj de mana (rucsac de dimensiuni 40x20x25cm)
-ghid – insotitor de grup
TARIFUL NU INCLUDE:
-cheltuieli personale si masa
-tur organizat cu ghidaj special in Timisoara – aprox. 15 lei/persoana
-transfer autobuz aeroport-centru-aeroport – 5 lei/persoana
ORAR DE ZBOR:
23 februarie (duminica): Zbor Bucuresti – Timisoara (06.55-08.00)
23 februarie (duminica): Zbor Timisoara – Bucuresti (22.25-23.30)
PERIOADA DE INSCRIERE: 22.10.2019-24.10.2019 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei in maxim 24 de ore de la inscriere.
**ATENTIE!! Biletele sunt nominale si nu se pot modifica (taxa de retragere este de minim 115 euro/persoana).
Retragerea din excursie dupa achitarea locului presupune pierderea taxei de participare iar aceasta nu mai poate fi recuperata.
LOCURI DISPONIBILE: 22 PERSOANE
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/calatorprinromania2019

https://www.facebook.com/AndinioTravel/

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 5.30 la Aeroportul Otopeni – terminalul Plecari, in dreapta langa scarile rulante
(NU SE VA INTARZIA ABSOLUT DELOC PESTE ACEASTA ORA!)
-formalitati de check-in, control vamal etc.
-la ora 06.55 zbor Bucuresti Otopeni – Timisoara
-sosire in Timisoara la ora 8.00, control vamal si ne indreptam spre locul de imbarcare in autobuzul de transfer catre centrul orasului.
-in jurul orei 9.00 suntem in centrul orasului Timisoara si incepem plimbarea noastra (Piata Victoriei, Piata Libertatii, Canalul Bega, Parcul Rozelor, Muzeul Banatului, Fabrica de bere Timisoreana, Bastionul Maria Theresia etc.)
1. Începând cu Palatul Culturii și până la Catedrala Mitropolitană, centrul orașului cunoscut și sub numele de Piața Victoriei sau Piața Operei concentrează un număr impresionant de palate și clădiri care încă păstrează gloria și arhitectura spectaculoasă de pe vremuri.
Stilul preponderent este cel baroc vienez (de unde și denumirea Timișoarei de Mica Vienă) dar și stilurile neo-bizantin și Art Nouveau care şi-au pus amprenta pe numeroase clădiri. Palatele pe care le poți admira în această parte a orașului sunt: Palatul Lloyd, Palatul Neuhausz, Palatul Marbl, Palatul Camerei de Comerț și Industrie, Palatul Dauerbach, Palatul Loffler, Palatul Hilt-Vogel, Palatul Szechenyi și Palatul Weiss. Majoritatea găzduiesc astăzi restaurante cu diferite specifice culinare, instituții sau magazine.
2. Castelul Huniade (Muzeul Banatului) se numără printre multele obiective turistice cu care se poate mândri Timişoara și implicit centrul orașului (a nu se confunda cu Castelul Huniazilor sau Corvinilor din Hunedoara). Mai mult decât un monument istoric, Castelul Huniade este și cea mai veche clădire din Timișoara, fiind construită între anii 1443 – 1447 de către Ioan de Hunedoara, pe ruinele unui vechi castel din secolul al XIV-lea. În curtea interioară s-au descoperit fundaţiile zidăriilor şi a turnului donjon, care se prespun a data din 1307 – 1314.
3. Fabrica de bere este un alt obiectiv pe care poți să-l treci rapid în agendă. Fabrica de Bere Timișoreana este una din emblemele orașului și prima fabrică de bere din Romania, înființată în anul 1718 în sudul cartierului Fabric, pe strada Ștefan cel Mare nr.28. Existența fabricii este legată de numele Prinţului Eugeniu de Savoia, care a venit cu iniţiativa construirii fabricii, din două motive – pentru a aproviziona armata austriacă cu bere și pentru a suplimenta apa potabilă din oraş.
-dupa vizitarea in ritm de plimbare a acestor obiective turistice, avem varianta de a opta (optional contracost) la un tur ghidat specializat prin centrul orasului pentru a aprofunda cunostintele si legendele celor mai importante locuri din oras.
-dupa-amiaza program liber (se poate opta pentru plimbari in aer liber prin parcurile din oras, se poate servi pranzul/cina la unul din restaurantele din oras sau se poate alege o vizita de relaxare cu shooping si distractie la unul din mallurile principale din oras).
-seara facem regrupare in centrul orasului si la ora 20.30 pornim cu autobuzul spre aeroport, urmand sa sosim acolo la maxim ora 21.00
-formalitati de check-in, control vamal etc.
-la ora 22.25 zbor Timisoara – Bucuresti Otopeni
-sosire in Bucuresti in jurul orei 23.30 pe aeroportul din Otopeni, control vamal si final de excursie.
SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000001568 (20.12.2019-19.12.2020) Vezi mai puţin

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de marmureanu.ro