Andinio Travel va invita intr-o noua excursie organizata in premiera, destinatia noastra de aceasta data urmand a fi frumoasa zona denumita popular Oltenia de sub Munte.
Vom realiza o drumetie pitoreasca catre spectaculoasa arcada naturala denumita Sura Haiducilor iar pe langa aceasta vom avea posibilitatea sa vizitam si Pestera Muierii si Complexul Muzeal de la Maldaresti.
Va asteptam alaturi de noi intr-o frumoasa excursie de primavara!

DATA EXCURSIEI: 14.03.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 145 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pe traseul Bucuresti-Rm.Valcea-Baia de Fier-Maldaresti-Horezu-Rm.Valcea-Bucuresti
-diurna sofer si ghizi insotitori
-insotitor de grup
-ghid montan autorizat
-cadou simbolic din partea Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-intrarea in Pestera Muierii (aprox. 20 lei/persoana)
-vizitare Complexul Muzeal Maldaresti (aprox. 10 lei/persoana)
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 9.02.2021-5.03.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 6.00 in parcarea mare din Piata Victoriei
-la ora 6.10 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Horezu-Baia de Fier
-pe parcursul traseului cu autocarul vom face un popas de 30 minute pentru mic dejun si dezmortire.
-in jurul orei 10.15 vom ajunge la intrarea in traseul nostru de drumetie, un traseu de aproximativ 3,5 ore desfasurat pe poteci pitoresti cu peisaje spectaculoase si cu urcari de dificultate redusa.
TRASEUL 1: Baia de Fier-Crucea lui Ursache (1 ora 15 minute)
Popas 15 minute la Crucea lui Ursache, punct de belvedere spectaculos catre satele din vale si catre Cheile Oltetului.
TRASEUL 2: Crucea lui Ursache-Plaiul Sohodol-Sura Haiducilor (40 minute)
Popas 20 minute la Sura Haiducilor, o uriasa arcada naturala aflata deasupra Cheilor Oltetului pe Muntele Plesa ce apartine de Masivul Parang.
TRASEUL 3: Sura Haiducilor-Pestera Muierii (1 ora)
-ajungem la intrarea in Pestera Muierii in jurul orei 13.45 iar aici vor exista doua variante de petrecere a programului:
a) cei ce doresc sa viziteze pestera, se vor indrepta spre casa de bilete si ulterior vor incepe turul pesterii ce dureaza aproximativ o ora, cu iesire prin alta parte fix unde va fi parcat autocarul nostru
b) cei ce nu doresc sa viziteze pestera, se pot plimba usor prin imprejurimi, pot sa serveasca ceva cald la una din terasele locale ca apoi sa se indrepte pietonal 1km pe drumul principal pana la locul unde asteapta autocarul si unde se afla si iesirea din pestera.
-in jurul orei 15.15 ne imbarcam cum totii in autocar si pornim catre un alt obiectiv important in povestea istorica a Olteniei de sub Munte, Complexul Muzeal Maldaresti unde vom vizita Cula Duca, Cula Greceanu si Casa Memoriala IG Duca.
Culele sunt monumente arhitecturale româneşti, cu specific de fortificaţii. Odinioară, culele erau casele boierilor care refuzau să îşi părăsescă locuinţele, în timpul atacurilor turcilor. Culele au fost construite în secolele XVIII şi XIX şi deşi sunt foarte solide, totuşi au o eleganţă aparte. Acestea sunt clădiri tipice arhitecturii civile din Oltenia, cu peste 3.000 de obiecte etnografice de mare valoare textile, port, lemn sau ceramică.
-dupa vizita de la Maldaresti, ne imbarcam in autocar si pornim catre casa, cu un ultim popas de 45 minute la Dedulesti pe Dealu Negru, unde toti turistii vor avea ocazia sa serveasca o gustare calda rapida la una din terasele locale.
-ne intoarcem spre casa pe traseul Horezu-Rm.Valcea-Pitesti-Bucuresti, urmand ca sosirea in Piata Victoriei din Bucuresti in jurul orei 21.00 in functie de trafic.

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.

Excursia este una cu caracter turistic si montan si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica decenta, pregatiti pentru un traseu de aproximativ 3,5 ore (cu numeroase pauze incluse) cu o diferenta de nivel de +350 metri urcare si fara niciun fel de dificultate tehnica plus alte programe de vizitare.
Vom merge intr-un ritm normal, cu pauze de regrupare, hidratare si socializare, iar traseul este catalogat de nivel USOR-MEDIU.

BAGAJ:
-bocanci de munte (OBLIGATORIU)
-recomandat minim 1 litru de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru prima parte a zilei)
-echipament si haine conform cu prognoza meteo
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-INCALTAMINTE DE SCHIMB (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare/caciula/manusi/buff/sosete de schimb (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com