Andinio Travel va invita intr-una din probabil ultimele drumetii in conditii de iarna din acest sezon, o aventura spre Varful Tamasul Mare, un varf aflat la portile Fagarasului dar cu perspective interesante spre Creasta Pietrei Craiului.
Va asteptam alaturi de noi intr-o noua drumetie spectaculoasa!

DATA EXCURSIEI: 20.03.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 140 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pe traseul Bucuresti-Sinaia-Rasnov-Plaiu Foii si retur
-diurna sofer si ghizi insotitori
-ghid montan
-ghid – insotitor de grup
-cadou simbolic din partea Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 23.02.2021-15.03.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 5.50 in parcarea mare din Piata Victoriei
-la ora 6.00 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Ploiesti-Predeal-Rasnov-Zarnesti-Cabana Plaiu Foii
-pe parcursul traseului cu autocarul vom face un popas de 30 minute la o benzinarie pentru mic dejun si dezmortire.
-in jurul orei 9.15 vom ajunge la primul popas turistic al zilei, Centrul de Informare Piatra Craiului, unul din cele mai moderne si interesante din intreaga tara.
Vom petrece in acest centru de specialitate in jur de 45 minute, timp in care vom afla numeroase lucruri interesante despre fauna si flora acestui masiv montan dar si despre particularitatile ce il fac unul din cei mai ravniti munti din Romania de catre iubitorii de trekking.
-continuam inca 15 minute cu autocarul si ajungem la capatul drumului asfaltat in fata Cabanei Plaiu Foii, unde ne va lasa autocarul si vom intra in traseu.
TRASEUL 1: Cabana Plaiu Foii-Varful Tamasul Mare (3 ore)
Popas 15 minute pe varf pentru poze si panorama
TRASEUL 2: Varful Tamasul Mare-Curmatura Foii (45 minute)
TRASEUL 3: Curmatura Foii-Cabana Plaiu Foii (1 ora)
-in jurul orei 15.30 vom ajunge inapoi in zona Plaiu Foii de unde ne vom imbarca in autocar si pornim spre casa.
-daca incadrarea in program si restrictiile in vigoare ne vor permit, vom face rezervare la un restaurant local din drum pentru a avea ocazia sa servim o ciorba calda.
-plecarea spre casa se va face pe traseul Zarnesti-Rasnov-Predeal-Sinaia-Bucuresti (cu un popas de 15 minute pe drum pentru toaleta).
-sosire in Piata Victoriei din Bucuresti in jurul orei 20.30 in functie de trafic.
ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.
Excursia este una cu caracter turistic si montan si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica bine antrenata, pregatiti pentru un traseu de aproximativ 5 ore (cu numeroase pauze incluse) desfasurat in conditii de sfarsit de iarna si posibil strat mic de zapada, cu o diferenta de nivel de +880 metri urcare, fara portiuni tehnice pe traseu.
Vom merge intr-un ritm normal, cu pauze de regrupare, hidratare si socializare, iar traseul este catalogat de nivel MEDIU.

BAGAJ:
-bocanci de munte (OBLIGATORIU)
-recomandat minim 1 litru de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru prima parte a zilei)
-echipament si haine conform cu prognoza meteo
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-INCALTAMINTE DE SCHIMB (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare/caciula/manusi/buff/sosete de schimb (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com