Lume lume!!! Se lanseaza editia speciala El Camino Litoral de 1 mai 2021!
Andinio Travel va invita sa va alaturati excursiei noastre inedite pe malul marii pentru o aventura deosebita, multa distractie, muzica si veselie.
Vom pregati o excursie distractiva pentru toti cei ce vor sa petreaca ziua de 1 mai intr-un mod activ alaturi de noi.
Va asteptam pe El Camino Litoral!

DATA EXCURSIEI: 01.05.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 150 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pe traseul Bucuresti-Agigea-Plaja Tuzla-Olimp-Bucuresti
-diurna sofer si ghizi insotitori
-insotitor de grup
-cadou simbolic din partea Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-o portie de hamsie cu mamaliguta la Popasul Pescarilor (25 lei/persoana) – se mentioneaza si se achita la inscriere
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 11.03.2021-15.04.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:

-intalnire la ora 5.45 in fata la Hotel Horoscop (Piata Unirii)
-la ora 6.00 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Cernavoda-Agigea-Plaja Tuzla
-pe parcursul traseului cu autocarul vom face un popas de 30 minute la o benzinarie de pe autostrada pentru mic dejun si dezmortire.
-in jurul orei 9.45 vom ajunge pe faleza inalta de deasupra plajei si luam primul contact cu Marea Neagra si superba plaja turcoaz de la Tuzla, apoi ne pregatim sa plecam pe traseul El Camino Litoral de-a lungul tarmului marii catre sud.
TRASEUL 1: Plaja Tuzla-Obeliscul Costinesti (2 ore 30 minute)
*Popas 15 minute Panoramic Epava Costinesti
*Popas 15 minute Obeliscul Costinesti
TRASEUL 2: Obelisc Costinesti-Golful Pescarilor (2 ore 45 minute)
Totalul drumetiei pe malul marii (plaja sau poteca) este de aproximativ 14km.
-in jurul orei 15.30 vom ajunge pe plaja din Golful Pescarilor unde vom face un popas final de relaxare/plaja/baie in mare/discoteca carnaval de aproximativ 2 ore.
**Cei ce opteaza la inscriere pentru o portie de hamsie cu mamaliguta de la partenerii nostri de la Restaurant Popasul Pescarilor, se vor bucura de aceasta bunatate traditionala a Marii Negre printr-o servire la pachet direct pe plaja.
***Atat in autocar pe tot parcursul calatoriei dus-intors cat si in timpul alocat de 2 ore pe plaja din Golful Pescarilor, vom pune la dispozitia turistilor muzica de dans si distractie din anii ’90 si 2000.
****Pentru ca este o editie speciala si pentru ca este data de 1 mai, o zi cu specific de libertate si rebeliune, propunem tuturor turistilor participanti sa adauge la echipamentul cu care se vor prezenta in aceasta excursie, ceva accesorii tip carnaval sau bal mascat, orice poate iesi in evidenta si provoca zambete si aprecieri.
-la maxim ora 17.30 ne imbarcam in autocar din zona Golful Pescarilor – statiunea Olimp si pornim catre casa pe traseul Olimp-Agigea-Cernavoda-Bucuresti
-sosirea la Piata Unirii din Bucuresti va fi la aproximativ ora 21.00, la timp pentru ca fiecare turist sa mearga catre casa si sa se pregateasca pentru Noaptea de Inviere a Bisericii Ortodoxe

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.
Excursia este una cu caracter turistic si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica minima, pregatiti pentru o plimbare lunga de aproximativ 5 ore pe o poteca pe malul marii, fara niciun fel de dificultate tehnica.
Vom merge intr-un ritm normal, cu pauze de regrupare, hidratare si socializare, iar traseul este catalogat de nivel USOR-MEDIU.

BAGAJ:
-bocanci/adidasi (OBLIGATORIU)
-recomandat minim 1,5 litri de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru prima parte a zilei)
-echipament si haine conform cu prognoza meteo
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-INCALTAMINTE DE SCHIMB (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare/sosete de schimb (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com