Andinio Travel va invita sa descoperiti alaturi de noi frumoasele poteci ascunse de pe panoramica Culme Petru-Orjogoaia, culme ce face o legatura spectaculoasa intre Valea Prahovei si Valea Doftanei.
Vom strabate intreaga culme de la vest la est, vom cauta entuziasmati pe traseu brandusele specifice perioadei si vom face sute de poze tuturor masivelor montane din jur avand grija sa nu ratam nici Lacul Orjogoaia.
Va asteptam intr-o drumetie la inaltime pe captivanta Culmea Petru-Orjogoaia!

DATA EXCURSIEI: 11.04.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 135 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pe traseul Bucuresti-Azuga-Traisteni-Campina-Bucuresti
-diurna sofer si ghizi insotitori
-ghizi montani
-insotitor de grup
-cadou simbolic din partea Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-cartela telegondola (25 lei/persoana)
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 15.03.2021-3.04.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 6.20 in parcarea mare din Piata Victoriei
-la ora 6.30 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Ploiesti-Azuga
-pe parcursul traseului cu autocarul vom face un popas de 30 minute la o benzinarie pentru mic dejun si dezmortire.
-in jurul orei 9.00 vom ajunge la capatul statiunii Azuga, langa Partia Sorica.
-dupa echipare si informarea ghizilor asupra programului turistic, ne indreptam catre Telgondola Sorica cu ajutorul careia vom urca rapid pana la statia superioara la altitudinea de aproximativ 1550metri, de unde vom avea o frumoasa perspectiva panoramica cu Muntii Bucegi, Masivul Piatra Mare si Masivul Postavaru.
TRASEUL 1: Popasul Uriasilor-Varful Urechea (1705metri)-Varful Dutca – (1715metri) -Saua Baiutu (1 ora)
TRASEUL 2: Saua Baiutu-Varful Ceausoaia (1615metri)-Lacul Orjogoaia (2 ore)
Popas 30 minute – Lacul Orjogoaia pentru picnic si gustare
TRASEUL 3: Lacul Orjogoaia-sat Traisteni (2 ore)
-dupa aproximativ 100km de ocolire de pe Valea Prahovei pana pe Valea Doftanei, autocarul ne va prelua de la capatul satului Traisteni unde finalizam traversarea noastra pe Culmea Petru-Orjogoaia si pornim catre casa
-vom face si popas de poze de 30 minute la Barajul Paltinu dupa care continuam pe traseul Valea Doftanei-Campina-Bucuresti
-daca incadrarea in program si restrictiile in vigoare ne vor permite, vom face rezervare la un restaurant local din drum pentru a avea ocazia sa servim o ciorba calda.
-sosire in Piata Victoriei din Bucuresti in jurul orei 20.30 in functie de trafic.

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.
Excursia este una cu caracter turistic si montan si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica bine antrenata, pregatiti pentru un traseu de aproximativ 5 ore (cu numeroase pauze incluse) desfasurat in conditii de inceput de primavara si posibil strat mic de zapada, cu o diferenta de nivel de +300 metri urcare, fara portiuni tehnice pe traseu.
Vom merge intr-un ritm normal, cu pauze de regrupare, hidratare si socializare, iar traseul este catalogat de nivel USOR-MEDIU.

BAGAJ:
-bocanci de munte (OBLIGATORIU)
-recomandat minim 1 litru de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru prima parte a zilei)
-echipament si haine conform cu prognoza meteo
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-INCALTAMINTE DE SCHIMB (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare/caciula/manusi/buff/sosete de schimb (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com