Andinio Travel va invita intr-o noua vizita inedita si plina de surprize pe teritoriul istoric al Dobrogei de Sud.
Avem in plan o vizita cu degustare de vin la celebra Crama Ostrov, vizitarea Manastirii Dervent, o drumetie usoara in Rezervatia Canaraua Fetii catre asezarile rupestre si un show traditional al comunitatii tătare din localitate Cobadin.
Va asteptam cu drag alaturi de noi in Dobrogea de Sud sa descoperim locuri pitoresti si pline de traditii si repere istorice de mare valoare.

DATA EXCURSIEI: 17.04.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 145 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pe traseul Bucuresti-Calarasi-Ostrov-Cobadin-Lehliu-Bucuresti
-taxa de trecere cu bacul Calarasi-Ostrov
-taxa de pod Fetesti-Cernavoda
-diurna sofer si ghizi insotitori
-insotitor de grup
-cadou simbolic din partea Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-vizita si degustarea de vin la Crama Ostrov (3 tipuri+gustari) – 25 lei/persoana
-spectacol cu ansamblu popular al comunitatii tatare din Cobadin – 30 lei/persoana
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 19.03.2021-9.04.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 5.45 in fata la Hotel Horoscop (Piata Unirii)
-la ora 6.00 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Lehliu-Calarasi
-pe parcursul traseului cu autocarul vom face un popas de 30 minute la o benzinarie de pe autostrada pentru mic dejun si dezmortire.
-in jurul orei 7.45 vom ajunge pe malul Dunarii la bacul ce traverseaza din Calarasi spre Ostrov.
**Traversarea poate dura intre 30 si 60 minute in functie de timpul de asteptare.
-imediat dupa ce am traversat pe partea dreapta a Dunarii, pasim pentru prima data pe teritoriul Dobrogei de Sud, chiar in apropiere de granita cu Bulgaria si orasul Silistra.
-primul popas turistic al zilei il vom face la Crama Ostrov, unde vreme de o ora si jumatate ne vom rasfata cu cateva soiuri de vin din productia proprie, cu un peisaj superb al viilor din Domeniul Ostrov care se intind pe dealuri deasupra malurilor Dunarii dar si cu cateva gustari traditionale (placinta dobrogeana, saleuri etc.).
-dupa experienta aceasta crama, ne imbarcam repede in autocar inainte ca vinul de Ostrov sa ne vrajeasca definitiv, si pornim catre urmatorul obiectiv turistic aflat la numai 15 minute de mers: Manastirea Dervent.
-dupa o scurta vizita a Manastirii Dervent aflata tot pe pantele inalte ale Dobrogei intre Dunare si Lacul Bugeacului, pornim in continuare catre est.
-dupa alte 15 minute de mers cu autocarul, ajungem in apropierea localitatii Lipnita, de unde ne vom angaja intr-o scurta drumetie usoara pe teren plat pe o distanta 8km dus-intors catre frumosul obiectiv turistic numit Canaraua Fetii, un canion ascuns in sudul Dobrogei la cativa kilometri de granita cu Bulgaria ce adaposteste dealuri, vai, stanci calcaroase, o manastire si cele mai spectaculoase obiective din zona, cateva grote si biserici rupestre.
Pe traseul catre aceste grote se traverseaza si o padure cu aspect tropical, ce este intalnita foarte rar pe teritoriul tarii noastre.
-dupa aproximativ 3 ore de plimbare si descoperire a asezarilor rupestre, ne intoarcem la autocar si pornim catre ultimul obiectiv turistic al zilei, popasul din localitatea Cobadin, localitate ce adaposteste cea mai mare comunitate de tatari din Romania.
In Cobadin vom fi asteptati de catre gazdele locale cu deserturi traditionale si vom participa activ la un spectacol traditional cu dansuri, muzica si lupte specifice comunitatii tatare.
Tinerii de origine tatara vor fi chiar gazdele noastre si alaturi de ei, in fata Consiliului Local din Cobadin, veti putea dansa si invata primii pasi ai dansurilor acestei micute dar interesante comunitati.
-in jurul orei 16.30 ne luam ramas bun de la gazdele noastre din Cobadin care ne-au facut ziua atat de frumoasa si pornim catre casa pe traseul Cobadin-Cernavoda-Lehliu-Bucuresti.
-daca incadrarea in program si restrictiile in vigoare ne vor permite, vom face rezervare la celebra carciuma La Partid din Lehliu-Gara pentru a servi o masa calda.
-sosire la Piata Unirii din Bucuresti in jurul orei 21.00 in functie de trafic.

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.
Excursia este una cu caracter turistic si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica minima, pregatiti pentru programare de vizitare si plimbari prin natura pe relief drept, fara niciun fel de dificultate tehnica.
Vom merge intr-un ritm normal, cu pauze de regrupare, hidratare si socializare, iar traseul de drumetie este catalogat de nivel USOR.

BAGAJ:
-bocanci/adidasi (OBLIGATORIU)
-recomandat minim 1,5 litri de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru prima parte a zilei)
-echipament si haine conform cu prognoza meteo
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-INCALTAMINTE DE SCHIMB (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare/sosete de schimb (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com