A doua excursie speciala din categoria Andinio Sportiv va avea loc la mijlocul lunii aprilie in doua masive montane destul de greu accesibile: Masivul Penteleu si Masivul Ivanetu, subdiviziuni ale Muntilor Buzaului.
Punem la dispozitie foarte putine locuri pentru aceasta drumetie si invitam toate persoanele bine pregatite acestui gen de ascensiune sa se alature aventurii noastre spre varful piramidal al Penteleului si spre plaiurile pitoresti ale Ivanetului.
Va asteptam alaturi de noi!

DATA EXCURSIEI: 18.04.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 155 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2020/02/model-contract-2020.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat cu van de 8+1 pe traseul Bucuresti-Nehoiu-Gura Teghii-Canton Cernatu-Poiana Nucului-Bozioru-Mizil-Bucuresti
-sofer/ghid insotitor
-asistenta turistica si montana

TARIFUL NU INCLUDE:
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 31.03.2021-12.04.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 5.40 in parcarea mare din Piata Victoriei
-transportul pentru aceasta excursie se va face cu un van de 8+1 locuri.
Fiind o drumetie de dificultate destul de grea in conditii de traseu greu accesibil, se va accepta un numar limitat de turisti: 7 persoane participante.
-la ora 5.45 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Valenii de Munte-Nehoiu-Gura Teghii-Vaarlam-Canton Cernatu
-pe parcursul traseului cu masina vom face un popas de maxim 20 minute la o benzinarie pentru mic dejun si dezmortire.
-in jurul orei 8.45 vom ajunge in fata Cantonului Cernatu unde parcam masina, ne echipam cu tot ce avem nevoie pentru urmatoarele 7 ore si pornim in primul traseu.
TRASEUL 1: Canton Cernatu-Stana Penteleu-Statia Meteo Penteleu-Varful Penteleu – 1772metri (3,5 ore, +1100metri diferenta de nivel)
Popas 30 minute pe Varful Penteleu si la Statia Meteo
TRASEUL 2: Varful Penteleu-Stana Penteleu-Canton Cernatu (3 ore, -1100metri diferenta de nivel)
-in jurul orei 15.45 ajungem inapoi la masina, ne imbarcam si pornim mai departe spre Masivul Ivanetu pana unde avem de mers in jur de o ora pe drumuri secundare prin paduri si dealuri pitoresti.
**Nota: Traseul din Masivul Ivanetu il luam in considerare doar daca ne incadram in timpii propusi si daca drumurile de acces sunt intr-o stare decenta pentru a fi parcurse.
-odata ajunsi deasupra satului Plaiul Nucului, ne pregatim pentru al doilea traseu al zilei, unul mai usor si mult mai pitoresc realizat pe plaiuri domoale si cu vizibilitate spre toti Muntii Buzaului si satele de la poalele acestora.
TRASEUL 3: Fantana Stanii Ivanetu-Varful Ivanetu -1191metri (45 minute, +200metri diferenta de nivel)
Popas 15 minute pentru poze si panorama
TRASEUL 4: Varful Ivanetu-Fantana Stanii Ivanetu (30 minute, -200metri diferenta de nivel)
-ne intoarcem la masina si pornim spre casa pe traseul Bozioru-Vernesti-Mizil-Bucuresti
-sosire in Piata Victoriei din Bucuresti in jurul orei 21.30 in functie de trafic si incadrarea in program

ATENTIE! Cititi conditiile de participare si detaliile tehnice ale excursiei!!
1.Pe parcursul calatoriei cu mijlocul de transport, nu vom permite accesul turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.
2.Excursia este una de nivel Andinio Sportiv ce nu se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, are o diferenta de nivel de +1300metri adunat la cele doua drumetii, se desfasoara in conditii de sfarsit de iarna/inceput de primara si este de dificultate MEDIU+.
3.Este necesara o conditie fizica foarte buna, rezistenta la efort si echipament de munte bine pregatit pentru drumetii montane.
4.In cazul in care conditiile atmosferice nu sunt potrivite, excursia poate fi reconfigurata sau amanata pentru o alta data.

BAGAJ:
-bocanci de munte (OBLIGATORIU)
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-recomandat minim 1,5 litri de lichide/persoana (recomandat in termos pentru pastrarea unei temperaturi optime de hidratare)
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru toata ziua)
-echipament si haine conform cu prognoza meteo
-bete de trekking (optional)
-incaltaminte de schimb (obligatoriu)
-ochelari de soare/caciula/manusi/buff/sosete de schimb (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com