Andinio Travel invita toti turistii nostri curajosi intr-o zi plina de aventura si locuri minunate prin Subcarpatii Prahovei si Muntii Buzaului.
Avem in plan o super tura de rafting pe raul Buzau la care am adaugat in program o mica drumetie de o ora pe Piscul Domnului din Drajna de Jos si un popas panoramic la Barajul Siriu.
Se anunta o zi de neuitat, plina de adrenalina si poze memorabile.
Va asteptam alaturi de noi!

DATA EXCURSIEI: 15.05.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 310 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport microbuz/midiautocar pe traseul Bucuresti-Valenii De Munte-Drajna-Nehoiu-Barajul Siriu si retur
-sofer la dispozitia noastra permanent+diurna sofer
-ghid – insotitor de grup
-cadou simbolic din partea Andinio Travel
-tura de rafting (13km de traseu pe apa, ghid specializat, instructaj, tot echipamentul necesar)

TARIFUL NU INCLUDE:
-cheltuieli personale
-masa de pranz

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 8.04.2021-30.04.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

OBIECTIVE TURISTICE:
-Orasul Nehoiu
-Rafting pe Buzau – peisaje spectaculoase
-Barajul Siriu
-Drumetie scurta Piscul Domnului din Drajna
-Subcarpatii Prahovei

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 5.40 in parcarea centrala din Piata Victoriei
-la ora 5.45 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Ploiesti-Valenii de Munte-Patarlagele-Nehoiu
-pe parcursul traseului cu autocarul vom face un popas scurt de 20 minute pentru toaleta.
**Va sugeram ca toate cumparaturile pentru excursie sa vi le faceti de acasa (apa, dulciuri, mancare etc.) si sa folositi popasul scurt de la benzinarie exclusiv doar pentru toaleta.
-in jurul orei 8.15 vom ajunge in localitatea Valea Lupului, locatie de unde fi preluati de partenerii nostri ce vor organiza tura de rafting pe Buzau.
-tura de rafting dureaza aproximativ 4 ore (transfer, instructaj, echipare, traseul efectiv, impresiile finale). Este un traseu destinat tuturor aventurierilor de categorie usor-moderat si traverseaza cateva pasaje spectaculoase ce vor ridica adrenalina la cotele cele mai inalte dar si zone linistite de unde veti avea ocazia sa surprindeti peisaje interesante din imprejurimi.
-ulterior turei de rafting, vom incerca sa facem o pauza de masa pentru pranz chiar la pensiunea organizatorilor de rafting.
-al doilea popas turistic al zilei va fi la Barajul Siriu, un loc minunat cu peisaje spectaculoase, unde vom putea surprinde imagini deosebite cu Lacul Siriu si Masivul Siriu pe fundal.
-in drum spre Bucuresti vom face ultima oprire a zilei, in centrul localitatii Drajna de Jos, unde vom fi debarcati si vom pleca intr-o scurta drumetie de o ora dus-intors pe dealurile din imprejurimi pentru a urca la Crucea de pe Piscu Domnului, un loc cu o belvedere spectaculoasa spre Muntii Buzaului si Subcarpatii Prahovei.
-traseul spre casa va fi Drajna de Jos-Valenii de Munte-Ploiesti-Bucuresti
-sosire in Piata Victoriei din Bucuresti in jurul orei 19.00 in functie de trafic si incadrarea in program.

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.
Excursia este una cu caracter turistic si sportiv si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica minima si iubitorilor de sporturi extreme usoare, pregatiti pentru un program ce cuprinde atat mici drumetii pietonale cat si practicarea raftingului, un sport pe apa ce necesita putina indemanare si un strop de curaj.

BAGAJ:
-adidasi cu talpa buna (OBLIGATORIU)
-recomandat 1 litru de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru toata ziua)
-haine de drumetie+haine de baie (se vor uda)
-haine de schimb (dupa rafting)
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare+lotiune de soare+palarie/sapca/buff (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com