A sosit momentul mult asteptat ca Andinio Travel sa ajunga cu grupul si pe renumitul traseu de pe Valea lui Stan, la poalele Masivului Fagaras.
Ne asteapta o zi cu multa adrenalina, cu distractie, cu aventura pe scarile ametitoare ale traseului dar si cu multa apa si cascade spectaculoase.
Pe langa acest traseu, propunem si un timp de relaxare la Barajul Vidraru cu plimbare cu vaporasul pe lac sau urcare la Monumentul Electricitatii iar in final o vizita la Cetatea Poenari.
Daca v-am convins si va simtiti pregatiti de aceasta aventura, va asteptam alaturi de noi!

DATA EXCURSIEI: 30.05.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 145 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pe traseul Bucuresti-Curtea de Arges-Barajul Vidraru si retur
-diurna sofer si ghizi insotitori
-ghizi montani
-insotitor de grup
-cadou simbolic din partea Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 27.04.2021-20.05.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 5.50 in parcarea mare din Piata Victoriei
-la ora 6.00 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Curtea de Arges-Barajul Vidraru
-pe parcursul traseului cu autocarul vom face un popas de 30 minute la o benzinarie pentru mic dejun si dezmortire.
-in jurul orei 9.00 vom ajunge la intrarea pe Valea lui Stan, la 3km in aval de Barajul Vidraru, unde autocarul ne va lasa si ne pregatim de traseu.
-dupa echipare si informarea ghizilor asupra programului turistic
TRASEUL 1: intrare Valea lui Stan-Poiana Calugarita (3,5 ore)
TRASEUL 2: Poiana Calugarita-Baraj Vidraru (1,5 ore)
Dupa finalizarea traseului, popas 1,5 la Barajul Vidraru pentru poze, plimbare, relaxare, servirea unei gustari sau alte activitati independente.
Va recomandam sa incercati si urcarea pana la Monumentul Electricitatii sau o plimbare scurta cu vaporasul pe lac.
-in jurul orei 15.30 pornim spre casa, cu un ultim popas de o ora pentru cine doreste sa viziteze Cetatea Poenari aflata strategic intr-un punct panoramic la poalele Masivului Fagaras.
**Cei care nu doresc sa urce cele peste 1400 de trepte pana la cetate sau care au vizitat-o in trecut si nu mai doresc sa mearga, se pot relaxa in ora libera disponibila la o bautura racoritoare la terasele din apropiere sau pot sa stea pe iarba in poienitele de la baza cetatii.
-traseul spre casa va fi pe acelasi drum Baraj Vidraru-Curtea de Arges-Bucuresti
-sosire in Piata Victoriei din Bucuresti in jurul orei 19.30 in functie de trafic.

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.

Excursia este una cu caracter turistic si montan si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica bine antrenata, pregatiti pentru un traseu de aproximativ 5 ore (cu numeroase pauze incluse), cu numeroase portiuni tehnice ce necesita indemanare, atentie si incaltaminte speciala de munte.
Vom merge intr-un ritm normal, cu pauze de regrupare, hidratare si socializare, iar traseul este catalogat de nivel MEDIU.
**TRASEUL PROPUS are 3 puncte cheie dificile pe care toti participantii trebuie sa le cunoasca, sa le evalueze si sa si le asume in vederea participarii.
1) Traseul este format din numeroase portiuni cu scari, lanturi si alte obstacole tehnice ce necesita o atentie sporita, lipsa fricii de inaltime si un minim de forta in maini.
2) Exista posibilitatea ca la doua treceri peste apa vaii (in partea superioara), sa fie necesara traversarea pe pietre peste apa sau direct prin apa pe o distanta de 1,5-2 metri.
3) Intre finalul vaii si Poiana Calugarita avem o urcare mai sustinuta de aproximativ 30 minute prin padure.

BAGAJ:
-bocanci de munte (OBLIGATORIU)
-recomandat minim 1,5 litri de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru prima parte a zilei)
-echipament si haine conform cu prognoza meteo
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-INCALTAMINTE DE SCHIMB (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare/lotiune de soare/buff/sosete de schimb (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com