Andinio Travel va invita in ultima sambata din aceasta primavara sa ne bucuram impreuna de o excursie turistica cu numeroase obiective in plan si cu o multime de experiente autentice in locuri inedite.
Vom merge sa ne bucuram de florile primaverii la Poiana Narciselor de la Vad, vom degusta si vom afla toate secretele licorii magice de la Palincaria Transilvania, vom vizita renumita Moara de Apa de la Ohaba si Biserica Fortificata si Muzeul Etnografic Codlea iar in final ne vom aventura pe drumuri de tara prafuite si uitate pentru a descoperi misterioasele Piramide de la Sona.
Va asteptam alaturi de noi!

DATA EXCURSIEI: 29.05.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 140 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pe traseul Bucuresti-Rasnov-Sercaia-Ohaba-Sona-Codlea-Bucuresti
-diurna sofer si ghid insotitor
-cadou simbolic din partea Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-degustare si vizitare Palincaria Transilvania (25 lei/persoana)
-intrarile la obiectivele turistice
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 4.05.2021-21.05.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 6.00 in parcarea mare din Piata Victoriei
-la ora 6.15 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Sinaia-Paraul Rece-Rasnov
-pe parcursul traseului cu autocarul vom face un popas de 30 minute la benzinarie pentru mic dejun si dezmortire.
-in jurul orei 9.30 vom ajunge in localitatea Rasnov, la primul popas turistic al zilei: Palincaria Transilvania.
-vom avea organizata o vizita specializata in distileria unica dupa care vom fi invitati sa degustam palinca, avand 5 sortimente dintr-o gama rara si variata cu multe fructe exotice si cu apa plata alaturi.
-dupa aproximativ o ora de degustare si vizitare, continuam calatoria noastra catre Tara Fagarasului indreptandu-ne catre un alt obiectiv turistic traditional specific zonei Transilvaniei: Moara de Apa de la Ohaba.
-dupa vizitarea frumosului muzeu in aer liber de la Ohaba, continuam calatoria noastra si ne indreptam spre principalul obiectiv al zilei: Poiana Narciselor de la Vad.
-odata ajunsi la intrarea in rezervatie, vom oferi un timp de 1,5-2 ore (in functie de incadrarea in program) pentru plimbarea prin padure cu scopul de a poza si a ne bucura de frumoasele narcise intinse pe numeroase hectare.
ATENTIE!! Va rugam in mod insistent sa nu rupeti narcisele din padure si sa va bucurati de rezervatie doar cu privirea!
-dupa popasul de la Poiana Narciselor, pornim in inima Tarii Fagarasului, traversam orasul Fagaras si trecem pe partea dreapta a Oltului urmand sa ne oprim in satul bine izolat si putin cunoscut, Șona.
-la Șona vom face o scurta drumetie usoara de 4km dus-intors pentru a ne bucura de un peisaj inedit si engimatic: Piramidele de la Șona.
La fata locului veti afla mai multe explicatii istorice vizavi de acest movile de pamant aparute in apropierea satului si totodata va veti bucura privirile cu cea mai frumoasa perspectiva asupra intregii creste a Masivului Fagaras, ce poate fi observata aici la perfectie.
-dupa aproximativ 1 ora si 45 minute de plimbare si relaxare la un picnic in aer liber, pornim catre casa cu un ultim popas de o ora in Codlea, pentru a vizita Biserica Fortificata si Muzeul Etnografic din Codlea.
-traseul spre casa va fi pe drumul Codlea-Rasnov-Sinaia-Bucuresti
-sosire in Piata Victoriei din Bucuresti in jurul orei 21.30 in functie de trafic.

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.

Excursia este una cu caracter turistic si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica minima pregatiti pentru cateva plimbari in aer liber si programe active de vizitare.

BAGAJ:
-incaltaminte comoda potrivita pentru teren accidentat
-recomandat minim 1,5 litri de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru toata ziua)
-echipament si haine conform cu prognoza meteo
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare/lotiune de soare/buff (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com