Andinio Travel va invita intr-un mic circuit de 4 zile plin de aventura prin zone pitoresti si necunoscute din Ucraina si Nordul Bucovinei.
Vom petrece 3 zile in Ucraina, unde vom descoperi cea mai mare statiune din Europa de Est – Bukovel, vom realiza o ascensiune spectaculoasa pe Varful Hoverla-2061metri (cel mai inalt varf din Ucraina), vom vedea cascada de unde izovraste Prutul si ne vom delecta cu o alta cascada spectaculoasa in Yaremche.
Tot in Ucraina vom descoperi frumosul oras Cernauti iar in ultima zi a circuitului ne vom plimba prin Bucovina romaneasca, relaxandu-ne de peisajele pitoresti din Obcinele Mari dar vom avea parte si de adrenalina pe Tiroliana La Palma.
Propunem 4 zile pline de vizite, relaxare si aventuri intr-un circuit total inedit in care va asteptam cu drag alaturi de noi!

DATA EXCURSIEI: 26-29 august 2021
DURATA: 4 ZILE
COST: 790 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport autocar clasificat international pentru turism pe ruta Bucuresti-Suceava-Bukovel-Vorokhta-Yaremche-Cernauti-Sucevita-Bacau-Bucuresti
-diurna si cazare soferi si ghid insotitor
-taxe de drum si taxe parcari
-cazare 2 nopti in hotel – Bukovel (Ucraina) cu mic dejun inclus
-cazare 1 noapte in hotel – Cernauti (Ucraina)
-drumetie montana pe Varful Hoverla – 2061metri
-ghid insotitor de grup
-cadou simbolic din partea Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-mesele care nu sunt incluse in program
-intrarile la obiectivele turistice cu tarif fix din Ucraina
-tiroliana „La Palma” din Pasul Ciumerna – 50 lei/persoana
-alte cheltuieli personale+suveniruri

PERIOADA DE INSCRIERE: 10.05.2021-30.07.2021 (plata se poate efectua exclusiv online pe baza facturii aferente, prin transfer bancar sau depunere in cont).
Plata se poate realiza integral sau in 2 rate: 400 lei avans la rezervare + 390 lei diferenta pana la 30 iulie 2021.
ATENTIE!! Pentru aceasta excursie, este necesar pasaport valabil 6 luni de la finalizarea excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/AndinioTravel
https://www.facebook.com/andrei.andinio
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

OBIECTIVE TURISTICE:
-Statiunea Bukovel – cea mai mare statiune din Europa de Est
-Valea Prutului
-Statiunea Vorokhta si Cabana Zarosliak
-Izvoarele raului Prut
-Drumetie montana – Varful Hoverla 2061metri (cel mai inalt varf din Ucraina)
-Cascada Probyi
-Orasul Cernauti
-Pasul Ciumarna din Obicinele Bucovinei
-Tiroliana La Palma – cea mai mare din Europa de Est

DESFASURAREA EXCURSIEI:

Ziua 1:
-intalnire la ora 5.30 in fata la Magazinul Flanco Bucur Obor
-la ora 5.45 pornim la drum spre Ucraina pe traseul Bucuresti-Buzau-Focsani-Bacau-Suceava-Vama Siret (cu 3 popasuri de 30 minute pe drum)
-in jurul orei 14.00 vom ajunge in Vama Siret iar dupa procedurile de traversare in Ucraina (poate dura pana la o ora trecerea celor 2 vami) vom ajunge pe teritoriul vecinilor din nord.
-oprim pentru scurta vreme imediat dupa vama pentru ca toata lumea sa isi poata schimba bani in moneda locala, dupa care continuam traseul nostru pe ruta Vama Siret-centura Cernauti-Kolomyya-Delyatyn-Tatariv-Bukovel
-dupa o zi lunga pe drumuri ajungem in jurul orei 20.00 in Regiunea Transcarpatia, in inima Carpatilor Padurosi, in cea mai mare statiune din Europa de Est: Bukovel.
-dupa cazare, program liber de petrecere a timpului si de servire a cinei pe cont propriu.
Ziua 2:
-trezire in jurul orei 7.00 si mic dejun.
Pentru aceasta zi propunem 3 variante de petrecere a timpului, cazarea pentru finalul acestei zile ramanand in acelasi hotel din Bukovel.
VARIANTA 1:
-pentru cei care nu sunt pasionati de drumetiile montane sau stiu ca nu pot face astfel de activitati de efort sustinut, exista varianta de a ramane toata ziua in statiunea Bukovel pentru a o descoperi mai bine, de a beneficia de dotarile statiunii si de a se plimba pe dealurile pitoresti din imprejurimi
VARIANTA 2:
-se pleaca cu autocarul la ora 8.00 cu un rucsac de zi, cu echipament de munte si cu multa energie.
-vom merge pana in statiunea Vorokhta pana la capatul drumului asfaltat, la bariera ce indica intrarea in parcul national.
De aici, autocarul nu ne va mai putea ajuta si vom fi nevoiti sa facem drumul forestier de 8km dus si 8km intors pe jos (aproximativ 4 ore dus-intors).
La capatul drumului se afla Cabana Zarosliak aflata la poalele Muntelui Hoverla, loc unde gasiti mai multe tarabe cu suveniruri si produse alimentare/racoritoare, un restaurant pentru masa si poteci tematice pitoresti de jur imprejurul Prutului.
Cei care nu doresc/nu pot sa urce pe varf si vor sa fie totusi prezenti in aceasta activitate la munte, se vor rezuma doar la drumul usor pana la aceasta cabana si se pot relaxa aici vreme de mai multe ore pana ce grupul principal se va intoarce din ascensiunea spre Varful Hoverla.
VARIANTA 3:
-cei care doresc sa urce pe Varful Hoverla, vor mai avea pe langa cei 16km dus-intors de forestier (cele 4 ore de mers) si un traseu de 4 ore si jumatate pana pe Varful Hoverla – cel mai inalt varf din Ucraina. Traseul nu este unul foarte dificil si este strabatut de foarte multa lume, diferenta de nivel este de +750metri si se desfasoara in mai multe etape de urcare cu mici portiuni de plat intre ele.
Pe parcursul traseului vom traversa o frumoasa padure cu podete de lemn, vom strabate o poteca interesanta prin jnepenis, vom reusi sa fotografiem cascada prin care izvoraste raul Prut si vom ajunge pe Hoverla pentru a sarbatori reusita ascensiunii si pentru a vedea intreaga creasta a Carpatilor cum se intinde de la sud catre nord.
Pentru cei care vor sa faca intregul traseu al acestei zile, schema traseului este urmatoarea: 8km (2 ore) drum forestier, 20 minute popas cabana pentru alimentare, 2,5 ore traseu urcare Hoverla, 30 minute popas pe varf, 2 ore traseu coborare Hoverla, 30 minute popas suveniruri, 8km (2 ore) drum forestier inapoi la autocar.
TOTAL: 10 ore din care 8,5 ore traseu si 1,5 ore popasuri.
-in jurul orei 20.00 ne vom intoarce inapoi la hotelul nostru din Bukovel si vom sarbatori posibila reusita a aventurierilor cu mancare traditionala si o seara de socializare.
Ziua 3:
-trezire si mic dejun in jurul orei 7.30.
-de la ora 8.00 la ora 11.00 program liber de plimbare/relaxare prin Bukovel pentru toti participantii la excursie.
-la ora 11.00 pornim la drum cu autocarul pe cursul raului Prut iar primul popas turistic il vom face in Yaremche unde ne vom opri 30 minute pentru a privi Cascada Probiy formata pe Prut.
-in jurul orei 15.00 vom ajunge in orasul Cernauti, unde ne vom caza la hotel iar ulterior toti turistii vor avea program liber de descoperire a principalelor atractii din oras (centrul pietonal, Universitatea etc.)
-seara cina pe cont propriu la unul din restaurantele locale.
Ziua 4:
-in aceasta dimineata trezirea va fi la ora 7.30 iar la ora 8.00 vom porni la drum in ultima zi a calatoriei noastre.
-ne vom indrepta catre Vama Siret unde ajungem in scurta vreme, la 30 minute de la plecare.
-dupa traversarea frontierei, ne indreptam catre Obcinele Bucovinei si traversand satul traditional Marginea urcam catre Pasul Ciumarna de unde vom avea o perspectiva spectaculoasa cu toata zona de nord a Bucovinei.
-in Pasul Ciumarna vom petrece aproximativ 2 ore, timp in care cei aventurieri se vor putea da cu mega tiroliana La Palma (cea mai lunga tiroliana din Romania avand o lungime de 1,1km si o diferenta de nivel de 100 metri) iar cei mai tematori de senzatii tari vor avea ocazia sa se plimbe pe pajistile verzi si pitoresti din zona, admirand peisaje unice si bucurandu-se de cat de minunata este simplitatea naturii.
Tot in Pasul Ciumarna veti avea ocazia sa cumparati si produse locale traditionale.
-in jurul orei 13.00 plecam din Pasul Ciumarna si ne continuam calatoria noastra prin inima Bucovinei pe ruta Vatra Moldovitei-Frasin-Gura Humorului.
Daca ne incadram in programul propus, ultimul popas turistic il vom face la una din manastirile traditionale ale acestui tinut minunat.
-traseul spre casa va fi Gura Humorului-Roman-Bacau-Focsani-Buzau-Bucuresti, sosirea in zona Bucur Obor urmand sa fie in jurul orei 23.00 in functie de trafic.

ASIGURARI DE CALATORIE RECOMANDATE:
– Asigurarea clasica de călătorie/medicala, se realizează opțional pe cont propriu la orice agentie de asiguratori din Romania si este valabila pentru orice calatorie in strainatate.
– Asigurarea STORNO (asigurarea de anulare a calatoriei) se realizează opțional și pe cont propriu la orice agentie de asiguratori din Romania, cu scopul de recuperare a sumelor achitate spre agenție în caz de motive excepționale admise pentru despagubire.
*Aceasta asigurare STORNO se incheie in momentul achitarii primei rate catre prestatorul de servicii (agentia de turism).

BAGAJ:
-incaltaminte si imbracaminte specifice prognozei meteo
-echipament montan, bocanci+imbracaminte specifica (pentru cei care opteaza pentru traseul montan)
-pelerina de ploaie/umbrela (OBLIGATORIU)
-palarie de soare, lotiune de soare, ochelari etc.
-trusa medicala minima

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com