Andinio Travel va invita intr-o noua activitate organizata in premiera de agentia noastra, urmand sa participam impreuna la o tura specializata cu caiacele prin Delta Neajlovului si o drumetie pitoreasca de cateva ore prin Rezervatia Padurea Comana.
Pe langa tura de 4 ore cu caiacul si drumetia de 3 ore prin padurile verzi ale rezervatiei, vom face un scurt popas si la Manastirea Comana dar si un popas mai lung de distractie si relaxare in zona Parcului de Aventura de la intrarea in rezervatie.
Va asteptam alaturi de noi, avem locuri limitate!

DATA EXCURSIEI: 5.06.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 220 lei/persoana

Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pe traseul Bucuresti-Comana si retur
-diurna sofer si ghid insotitor
-tura de 4 ore cu caiacul cu ghid local specializat si tot echipamentul inclus
-drumetie de 3 ore prin Rezervatia Comana

TARIFUL NU INCLUDE:
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 7.05.2021-25.05.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 7.20 in fata la Hotel Horoscop din Piata Unirii
-la ora 7.30 pornim la drum spre localitatea Comana
-fiind un drum scurt de doar 40 minute pana la destinatie, nu vom mai face pauza la benzinarie astfel ca va rugam sa veniti cu pachetelul si cumparaturile pregatite de acasa.
-la ora 8.15 ajungem pe malul Neajlovului unde colaboratorii locali ne vor astepta cu caiacele pregatite pentru aceasta frumoasa aventura.
Vom avea disponibile atat caiace duble cat si caiace de o persoana, facem impartirea la fata locului.
-tura prin Dealta Neajlovului cu caiacele dureaza aproximativ 4 ore si jumatate cu o pauza de gustare inclusa la jumatatea traseului. Este un traseu pitoresc in care vom fi surprinsi de flora si fauna locurilor.
-dupa finalizarea turei cu caiacul, ne echipam de drumetie si ne imbarcam in autocar pentru a continua calatoria.
-dupa 3 minute de calatorie, facem o scurta oprire de 20-30 minute pentru vizitarea Manastirii Comana, una dintre cele mai frumoase din sudul Romaniei.
-continuam traseul nostru spre intrarea in rezervatie unde este posibil sa fie destul de aglomerat si curand ne aventuram pietonal intr-o drumetie de aproximativ 10km prin Rezervatia Padurii Comana, ocazie cu care vom fi vrajiti de peisaje spectaculoase cu padurea dar vom ajunge si la cateva observatoare de pasari de la marginea Parcului Natural.
-ne intoarcem la intrarea in rezervatie undeva pe dupa-amiaza si obositi dupa o zi plina de efort fizic, oferim un popas de aproximativ 2,5 ore timp liber pentru a putea servi o masa calda la una din terasele locale sau pentru a va relaxa pur si simplu pe iarba verde de pe malului Deltei Neajlovului.
Doritorii de activitati pot incerca tiroliana peste lac, plimbarea cu vaporasul sau inchirierea bicicletelor/barcilor cu vasle.
-pornim in jur de ora 19.00 spre casa pe acelasi traseu ca la venire iar la aproximativ ora 20.00 suntem in Bucuresti

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.

Excursia este una cu caracter turistic si sportiv si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica minima si iubitorilor de sporturi extreme usoare, pregatiti pentru un program ce cuprinde atat drumetii pietonale pe plat cat si plimbarea cu caiacul, un sport pe apa ce necesita putina indemanare si un strop de curaj.

BAGAJ:
-adidasi cu talpa buna (OBLIGATORIU)
-recomandat 1 litru de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru prima parte a zilei)
-haine de drumetie+haine de baie
-haine de schimb (dupa caiac)
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare+lotiune de soare+palarie/sapca/buff (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com