Profitand de oportunitatea de a calatori fara niciun fel de restrictie sau carantina in Bulgaria incepand cu data de 27 mai, Andinio Travel va propune la sfarsitul lunii iulie o escapada de weekend pe litoralul spectaculos din sudul Bulgariei.
Printre atractiile principale ale excursiei vom redescoperi Castelul Ravadinovo, cea mai frumoasa plaja din Bulgaria – Veleka Beach din Sinemorets, Peninsula Pomorie cu ale sale atractii importante, Mormantul tracic din Pomorie si o superba croaziera pe Marea Neagra catre Insula Sveti Anastasia.
Va asteptam alaturi de noi intr-un weekend de poveste!

DATA EXCURSIEI: 31 iulie-1 august 2021
DURATA: 2 ZILE
COST: 350 lei/persoana
Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pentru curse turistice internationale
-o noapte de cazare la hotel in Pomorie
-mic dejun inclus
-diurna si cazare sofer si ghid
-taxe parcari si taxe de drum
-insotitor de grup
-cadou simbolic din partea agentiei Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-intrarile la obiectivele turistice cu taxa de vizitare (aproximativ 35-40 leva/persoana)
-mesele care nu sunt incluse in tariful de baza
-cheltuieli personale si suveniruri

PERIOADA DE INSCRIERE: 28.05.2021-10.07.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

OBIECTIVE TURISTICE:
-Trecatoarea balcanica Rishki prokhod
-Statiunea Sinemorets
-Plaja Veleka Beach
-Castelul Ravadinovo
-Statiunea Pomorie
-Orasul vechi din Pomorie si Lacul Pomoriisko
-Mormantul Tracic din Pomorie
-Orasul Burgas – port la Marea Neagra
-Croaziera pe Marea Neagra
-Insula Sveti Anastasia – plaja, muzeu, plimbare, masa de pranz, manastirea, farul vechi

DESFASURAREA EXCURSIEI:

ZIUA 1:
-intalnire la ora 5.30 in fata la Hotel Horoscop din zona Piata Unirii
-la ora 5.45 pornim la drum pe traseul Bucuresti-Vama Giurgiu-Ruse
-inainte de iesirea din Romania vom face un popas de 30 minute la benzinarie.
-continuam traseul nostru pe ruta Ruse-Razgrad-Shumen-Veselinovo-Aytos-Burgas-Ravadinovo (cu o alta oprire de 30 minute pe drum pentru toaleta/dezmortire)
-in jurul orei 13.00 ajungem la primul obiectiv turistic al acestui weekend, superbul si controversatul Castel Ravadinovo, o copie a castelelor din povesti ce se ascunde dupa dealurile din jurul orasului Sozopol.
Popas 1,5 ore de vizitare a castelului.
-dupa acest popas, continuam inca 45 minute catre sudul extrem al Bulgariei, urmand sa ne oprim in statiunea Sinemorets.
Aici vom avea un popas de 3,5 ore pentru plaja si relaxare pe cea mai frumoasa plaja din Bulgaria – Veleka Beach.
De asemenea, in timpul alocat se poate servi si o gustare de pranz sau se poate vizita imprejurimile statiunii de unde veti avea ocazia sa aveti panorame deosebite cu malurile stancoase si cu frumoasa plaja vazuta de sus de pe stanca.
-in jurul orei 18.45 ne imbarcam in autocar si pornim catre Peninsula Pomorie, unde statiunea cu acelasi nume ne va fi gazda in aceasta seara.
-dupa formalitatile de cazare, program liber de petrecere a serii (cina se va servi pe cont propriu la unul din restaurantele din statiune).
Ziua 2:
-incepand cu ora 7.30 servim micul dejun la hotel iar ulterior program liber pana in jurul orei 11.30 sau o plimbare organizata de grup prin cele mai importante puncte ale statiunii Pomorie, o plimbare de aproximativ 6km intinsa pe 3 ore.
Vom vizita centrul pietonal al statiunii, portul turistic, ne vom plimba pe faleza de-a lungul plajei centrale din Pomorie, ne vom pierde printre stradutele inguste cu case vechi ale orasului vechi si vom face un scurt popas in zona Muzeului de Sare aproape de Lacul Primoriisko.
-la ora 11.30 ne imbarcam in autocar si pornim la drum si mai facem doua popasuri de 30 minute la Manastirea St.George din Pomorie si la Mormantul Tracic din apropierea statiunii.
-la ora 12.30 pornim obligatoriu catre orasul Burgas, un important oras bulgaresc, port la Marea Neagra.
-la ora 13.00 trebuie sa ajungem in portul turistic din Burgas pentru a ne procura biletele la croaziera catre Insula Sveti Anastasia aflata undeva la 6km in largul Marii Negre, cu plecare din Portul Burgas.
-plimbarea va dura 3 ore.
Programul este structurat astfel: 30 minute calatorie pe mare Burgas-Insula Sveti Anastasia, 2 ore stationare pe insula (posibilitate plimbare prin imprejurimi, exista un muzeu care se viziteaza contracost, o biserica, un far vechi, un restaurant unde se poate servi masa de pranz sau puteti face plaja pe malul stancos al marii, 30 minute calatoria pe mare Insula Sveti Anastasia – Burgas).
**NOTA: Cei ce nu doresc sa faca croaziera pe Insula Sveti Anastasia pot ramane in Burgas in cele 3 ore si pot incerca o plimbare de descoperire a orasului si a parcurilor frumoase din apropierea portului si a falezei Marii Negre.
-odata ajunsi inapoi in port in Burgas la finalul croazierei (in jurul orei 16.30) vom porni spre casa pe acelasi traseu Burgas-Aitos-Veselinovo-Shumen-Razgrad-Ruse-Bucuresti cu 2 popasuri de 30 minute pe drum.
-vom ajunge inapoi la Piata Unirii in Bucuresti in jurul orei 23.30 in functie de trafic si formalitatile vamale.

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.

BAGAJ:
-adidasi/incaltaminte de plimbare + papuci/slapi/sandale pentru plimbare/plaja
-haine lejere de vara
-costum de baie (optional)
-palarie/sapca + crema de protectie solara (RECOMANDAT)
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com