Andinio Travel va invita intr-o spectaculoasa excursie de vara prin Gradina cu Lavanda si la o experienta inedita cu vizita si masa traditionala la o stana turistica de pe Valea Provitei, la aceste doua experiente adaugandu-se alte vizite turistice la Conacul Pana Filipescu si Curtea Domneasca din Brebu dar si o mica drumetie la Crucea de pe Dealul Gurga.
Va asteptam alaturi de noi intr-un eveniment cu experiente speciale pregatite cu atentie pentru voi toti!

DATA EXCURSIEI: 4.07.2021
DURATA: 1 ZI
COST: 185 lei/persoana
Plata excursiei reprezinta acordul dumneavoastra fata de contractul cadru general afisat pe site-ul nostru si care poate fi accesat aici:
http://andiniotravel.ro/…/2021/02/contract-model-2021.pdf

TARIFUL INCLUDE:
-transport clasificat pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Baicoi-Campina-Valea Provitei-Breaza si retur
-vizită și jocuri la stână traditională cu masă inclusă (platouri cu brânzeturi, bulz ciobănesc, proțap)
-diurna sofer si ghid insotitor
-cadou simbolic din partea Andinio Travel

TARIFUL NU INCLUDE:
-intrarile la obiectivele turistice
-plimbare cu caruta prin sat (aprox. 5 lei/persoana)
-cheltuieli personale

ATENTIE! Excursia se va desfasura doar in conformitate cu prevederile legale de transport pasageri pe timp de stare de alerta.
In cazul in care excursia nu se poate desfasura din motive independente de agentia Andinio Travel, aceasta va fi reprogramata la o data ulterioara dar participantii inscrisi au dreptul sa se retraga si sa le fie inapoiata suma de participare (cu exceptia comisionului de 5 lei/operatiune pentru rambursare).

PERIOADA DE INSCRIERE: 31.05.2021-23.06.2021 (plata se poate efectua exclusiv online, prin transfer bancar sau depunere in cont, pe baza facturii aferente). Locul este confirmat si asigurat doar dupa achitarea contravalorii excursiei.
*Pentru inscrieri si confirmari, va rog sa lasati mesaj la:
https://www.facebook.com/andrei.andinio
https://www.facebook.com/AndinioTravel/
andiniotravel@gmail.com
apel/sms: 0749979979

DESFASURAREA EXCURSIEI:
-intalnire la ora 7.00 in parcarea mare din Piata Victoriei
-la ora 7.15 pornim la drum pe ruta Bucuresti-Ploiesti-Filipestii de Targ
-pe parcursul traseului cu autocarul vom face un popas de 30 minute la benzinarie pentru mic dejun si dezmortire.
-in jurul orei 9.00 vom ajunge in Filipestii de Targ pentru a vizita primul obiectiv turistic al excursiei: Conacul Pana Filipescu.
Conacul a fost construit in jurul anului 1650 de marele logofat Pana Filipescu, sotul Mariei Cantacuzino.
-dupa aproximativ o ora si 15 minute, continuam calatoria noastra pe dealurile Prahovei si mergem catre una dintre principalele atractii ale zilei: Gradina cu Lavanda din Tiparesti.
Vom face un popas de 1,5 ore la Gradina cu Lavanda, timp suficient pentru o plimbare lunga prin lanurile de lavanda ce transforma intreg orizontul intr-un spectacol violet.
-dupa vizita la Gradina de Lavanda, pornim catre Brebu pentru a vizita Curtea Domneasca, Manastirea Brebu si Lacul Brebu.
-in jurul pranzului ne indreptam catre Valea Provitei unde ne asteapta o vizita inedita la o stana turistica dintr-o locatie traditionala.
Vizita la stana si masa traditionala compusa din platouri cu produse locale produse chiar in ograda proprie, urmate de un bulz ciobanesc si de carne la protap in valoare de 75 lei/persoana este inclusa in tariful excursiei.
La stana turistica din Provita vom sta in jur de 3,5 ore timp in care vom vizita stana, vom urmari modul de preparare al produselor, ne vom relaxa pe iarba (va recomandam sa va aduceti si o patura/izopren). Vom incerca sa asiguram ambientul si cu ceva muzica populara traditional romaneasca.
Doritorii se pot plimba pe ulitele satului contracost cu caruta, putem aranja aceasta facilitate cu colaboratorii locali.
-dupa rasfatul de la stana de pe Valea Provitei, ne luam ramas bun de la gazdele noastre si promitem ca vom reveni cu inima deschisa si cu alta ocazie.
-ultima oprire o facem in Breaza, unde vom face o scurta drumetie pana la Crucea de pe Dealul Gurga, punct panoramic important asupra Subcarpatilor Prahovei.
Drumetia dureaza o ora dus-intors si are o diferenta de nivel de +180metri urcare.
-in jurul orei 20.00 pornim spre casa cu o scurta oprire de 10 minute pentru toaleta pe drum
-sosire in Piata Victoriei din Bucuresti in jurul orei 21.30 in functie de trafic.

ATENTIE!! Nu vom permite accesul in autocar turistilor fara masca de protectie iar purtarea acesteia este obligatorie pe toata durata calatoriei.

Excursia este una cu caracter turistic si se recomanda tuturor iubitorilor de natura cu o conditie fizica minima pregatiti pentru cateva plimbari in aer liber si programe active de vizitare.

BAGAJ:
-incaltaminte comoda potrivita pentru teren accidentat
-recomandat minim 1,5 litri de lichide/persoana
-mancare, dulciuri, fructe etc (pentru prima parte a zilei)
-echipament si haine conform cu prognoza meteo
-pelerina de ploaie (OBLIGATORIU)
-ochelari de soare/lotiune de soare/sapca (RECOMANDAT)

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE RETRAGERE:
In cazul in care calatorul renunta din vina sa la serviciile de calatorie care fac obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
a) 25% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
b) 50% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face in intervalul 17-44 de zile inainte de data plecarii;
c) 100% din pretul serviciilor de calatorie, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

SC ANDINIO TRAVEL SRL (agentie de turism touroperatoare)
CUI: 36768060
J40/15403/2016
Licenta de Turism: nr. 761/23.01.2019
Polita de Asigurare: BN 000002060 (20.12.2020-19.12.2021)

Categorii: Excursii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website construit si intretinut de MarmixSoft.com